Dermosonic

DERMOSONIC® е уникален метод, разработен за третиране на козметични проблеми, засягащи основно дермата и съединителната тъкан. Методът е базиран на две специфични процедури – ултразвук и неинвазивна субдермална терапия, чиито ефекти в комбинация се допълват взаимно, за да предложат най-ефикасните резултати, които могат да се сравнят с ултразвуковата липосукция, но без инвазивна намеса върху тялото.

DERMOSONIC® постига следните ефекти:

- елиминира трайно всички видове и стадии на целулит;

- третира локалното затлъстяване;

- подобрява вида и качеството на кожата;

- моделира и оформя силуета.

- засилва кръвообръщението;

- отстранява периферни циркулаторни смущения;

- подобрява храненето и оксигенацията на тъканите;

- абсорбира отоци и отсранява болката;
- лимфен дренаж;

DERMOSONIC® използва метода на ултразвука и контролирания вакуум. Ултразвукът прониква през кожата, разрушава фиброзата и омекотява мастните натрупвания. Вакуумът повдига кожата, засилва венозната и лимфната системи и по този начин елиминира токсините. Използва се инструмент с моторизирана глава и специално проектирани ролки. Подобрява се обмяната на веществата и се намалява подкожната мазнина. Увеличава се производството на колаген и еластин.

DERMOSONIC® се използва и в следопертивна профилактика, изглаждане на тъканите след липоскулптура и липосукция, в релаксиращи и анти-стрес програми, използва се за третиране на белези и стрии.

Ценоразпис на DERMOSONIC®